Brojni izlagači uz nastup tamburaša De Gotho i KUD-a Bektež i ove godine na Sajmu poljoprivrede AgroTour u Požegi /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Četvrtu godinu za redom na Trgu sv. Trojstva održan je Sajam poljoprivrede i AgroTour Slavonija u organizaciji Poljoprivredne televizije Požega.

Sajam je i ove godine imao za cilj okupiti proizvođače koji, osim standardnih, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

I ove se godine okupio rekordan broj izlagača kako s područja Požeško-slavonske tako i susjednih slavonskih županija. U ponudi su se na štandovima pronašli proizvodi poput bučinog ulja, aronije, voća, meda, kozjeg, magarećeg mlijeka kravljeg i kozjeg sira, vina, zatim tradicijskih proizvoda posuđa, odjeće, i brojnih drugih proizvoda.

Brojni su građani posjetili sajam, na kojem su mogli pronaći nešto za sebe, među kojima su uz vlasnika Poljoprivredne televizije Thomasa Heinza Pandžića između ostalih bili i svoju podršku sajmu dali zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha, zamjenik požeško-slavonskog župana Alojz Tomašević, predsjednik Županijske gospodarske komore Luka Balenović i potpredsjednik Poljoprivredne komore za Istočnu Hrvatsku Antun Vrakić.   

Na sajmu su nastupili i predstavili članovi Kulturno-umjetničkog društva Bektež, koji su uz glazbeni nastup prezentirali domaću gastronomske proizvode na svom štandu.

Nastupili su i članovi Mješovitog zbora Doma za stare i nemoćne Požega te tamburaši De Gotho pod vodstvom Mihaela Ribičića.  

Foto: D. Krstanović [FGAL id=262067]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: