Brojni darovatelji krvi u redovima policijskih službenika

Autor: DK

Povodom Dana darivatelja krvi, 25. listopada, Društvo Crvenog križa Požega, upriličilo obilježavanje tog dana, a što je ujedno bila prilika i za dodjelu zahvalnica i priznanja darivateljima krvi među kojima su i brojni djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske.

blankTom prigodom zahvalnicu i mali srebrnjak za 50 puta darovanu krv dobio policijski službenik Hrvoje Tajdan, za 40 puta zahvalnicu su dobili Goran Jedinak, Goran Matijević, Željko Pavliček i Marijan Kovačević, za 30 puta Franjo Ćavar, Davor Rukavina i Franjo Kolomaz, za 20 puta Lidija Kapetanić, Davor Pavić, Ivan Haliž, Albert Trdy, Željko Mijatović, Marko Škulj i Krešimir Knežević, za 10 puta Nino Grandić, Goran Balen i Sandi Bašić, a za pet puta zahvalnicu je dobila policijska službenica Iva Begović. Za prvi puta darovanu krv zahvalnicu su dobili Dejan Jantulek, Vinko Obučina i Valentić Lidija.

blankPredsjednik Gradskog društva Crvenog križa Požega prof. dr. sc. Borislav Miličević i ravnatelj Miroslav Zelenika sa zadovoljstvom ističu dobru suradnju i odaziv djelatnika Policijske uprave akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, u kojima uz  djelatnike PU i sudjeluju i  bivši uposlenici – umirovljenici. Neki od njih su ovom prigodom primili zahvalnice, kao mnogi drugi koji su  ovakva priznanja primili ranijih godina. U tome se posebno ističe primjer umirovljenog policijskog službenika Ivana Krešića, koji je krv darovao 100 puta i policijskih službenika Mirka Petrovića, koji je krv darovao 63 puta i Siniše Sabljaka, koji je krv darovao 57 puta.

Njima, kao i svima onima čija imena sada nisu spomenuta, predsjednik i ravnatelj su zahvalili na njihovoj velikoj humanosti i pohvalili njihov redoviti odaziv.

blank

blank

blank

blank

Izvor: PU požeško-slavonska

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića