Brodski Radio Slavonija proširuje čujnost na područje Požeške kotline!?

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Sadašnje radio postaje u Požegi po svoj prilici uskoro će dobiti konkurenciju. Vijeće za elektroničke medije RH nedavno je raspisalo natječaj za produljenje koncesije radio Slavoniji iz Slavonskog Broda, no po tom dokumentu oni će proširiti područje pokrivanja tj. čujnosti i na Požešku kotlinu.

Tako u natječaju stoji da se koncesija daje za područje Brodsko-posavska županije(kako je to bilo do sada), no još i za  gradove Požegu, Kutjevo i Pleternicu te općina Brestovac i Jakšić. Tako bi nakon okončanja ovog postupka radio Slavonija emitirala program na frekvencijama 89,1 MHz, 88,6 MHz, 96,0 MHz i 96,2 MHz. Dio tih frekvencija bio je i do sada obuhvaćen koncesijom, no zbog proširenja dobili su i dvije nove koje su namijenjene slušateljima u požeškom kraju.

Podnositelj zahtjeva za novu koncesiju je tvrtka Slavonska Posavina iz Slavonskog Broda koja je i do sada bila nositelj koncesije. Natječaj za dodjelu koncesije je okončan, a na njega se javila samo ta tvrtka pa se očekuje da će oni dobiti navedenu koncesiju. U tom slučaju očekivanja su da će proširiti pokrivenost na Požeško kotlinu tijekom idućih šest mjeseci.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: