Brođani ukupni pobjednici, Požežani najbolji u beli, a u kuglanju Mirko Veselin trećeplasirani

Autor: Jelenko Topić

DSC_0130_BRODANI PRVACIPOŽEGA – Požeška udruga „Hrvatski policajac“ bila je po prvi puta domaćin tradicionalnih 5. Sportskih igara takvih udruga na državnoj razini, a natjecanja su održana na sportskim terenima i borilištima grada Požege. Sudjelovalo je oko tri stotine natjecatelja u pet sportskih disciplina uglavnom s područja kontinentalne RH, dakle od Istočne Slavonije pa do Imotskog.

Sveukupni pobjednik je Slavonski Brod pa im je pripao pehar, a medalje i pehare, kao i priznanja primili su pobjednici po pojedinim sportovima kako ekipni tako i pojedinačni.

Što se tiče domaćina Požežana oni su pobjednici natjecanja u beli čime su zadržali primat u toj disciplini sa prethodnih sportskih igara, dok je požeški kuglač Mirko Veselin trećeplasirani pojedinac.

Ostali ekipni pobjednici su Slavonski Brod(kuglanje), Virovitičko-podravska županija(šah), Osijek(stolni tenis), te Slavonski Brod(nogomet).

Svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada, kao i zajedničko druženje sudionika bilo je u ugostiteljskoj dvorani „Sara Babin Vir“, a nastupila je glazbena skupina „Horoskop“ pod vodstvom Ivice Biljanića.

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: