“Britka” kandidatkinja HSS-a za EU parlament Marijana Petir posjetila Požegu

POŽEGA – Kandidatkinja HSS-a na izborima za EU parlament Marijana Petir svoj posjet Požegi županiji započela je obilaskom Obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva „Biželj“ u Novoj Lipi kojeg je nastavila u Požegi i susrela sa građanima i simpatizerima stranke.

U razgovoru sa obitelji Biželj iz Nove Lipe, koji imaju farmu muznih krava, upoznala se sa već poznatim problemima seljaka i farmera kao i sa svim poteškoćama sa kojima se svakodnevno susreću.

Izrazila je želju da obiđe farmu, što joj je obitelj Biželj omogućila kojom prigodom su bili i predsjednik županijskog HSS-a Željko Jakopivić i predsjednik požeške organizacije HSS-a Predrag Livak.

 Marijana Petir je uvijek bila britka na jeziku što je dokazala i u našem razgovoru u kojem je naglasila nabrojivši gotovo sve ministre da moraju otići odnosno da bi cijela Vlada RH trebala odstupiti jer ne znaju upravljati i zbog toga što sve uništavaju.

-Očekujem da ću dobiti velik broj direktnih glasova naših birača, Ovo su izbori na kojima se može glasati za ljude. Pokazala sam da sam vjerodostojna i bez kompromisna, da sam često glasovala jedina protiv loših zakona, da sam štitila ono što je važno za opstojnost hrvatskog naroda, a to je hrvatsko selo, hrvatski seljak i hrvatska obitelj – istaknula je Marijana Petir.

Prilikom susreta sa građanima i simpatizerima stranke kao i svim predstavnicima općinskih organizacija HSS-a Petir je naglasila da će biti član Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj EU za što do sada niti jedan hrvatski europarlamentarac nije izrazio želju.

“Budućoj europarlamentarki” nije bio problem izravan susret sa kravama na farmi a nije se libila niti sjesti za upravljač velikog traktora kojeg je imala namjeru i pokrenuti što su prethodno dogovorene obveze i kratkoća vremena tu namjeru otklonile.

no images were found

0 Comment

Send a Comment