Brigu o prljavom rublju prepustite drugima: U Požegi otvorena prva samouslužna praonica rublja na kovanice

Autor: D.K.

Koliko ste puta u filmovima gledali scene iz samposlužnih praonica rublja ili maštali o tome da rublje umjesto vas opere netko drugi, ispegla ga i dostavi vam ga na kućnu adresu? Od sada je to moguće i u našem gradu.
Naime, Požežani Sanela i Tomislav Grujić odlučili su se na jedan potpuno drukčiji poslovni pothvat. Otvorili su samouslužnu praonicu rublja. Riječ je o prvoj takovoj praonici u našem gradu, a smještena je u Osječkoj ulici broj 13 u neposrednoj blizini kuglane.

Ovoj će se praonici zasigurno razveseliti mnogi, a najviše studenti i samci. Jednostavno, moći će od sada na praktičan i jeftin način rješavati svoje probleme sa rubljem. Dovoljno je ponijeti sitnog novca jer perilice i sušilica rade na kovanice. Oprano rublje se može odmah i opeglati, a u koliko niste vični tom poslu, tu je gazdarica Sanela koja će vam pomoći u tome.                                                       – U praonici su i veći, profesionalni strojevi namjenjeni pranju za potrebe restorana, prenoćišta i sala za svatove. Ovi strojevi su pogodni i za pranje većih komada rublja, deka, zavjesa i sličnog. Dovoljno je da nazovete praonicu, doći ćemo po vaš veš i dostaviti vam ga opranog i ispeglanog na vašu adresu – poručju mladi požeški poduzetnici.
Praonica radi od 8 do 19 sati svakog radnog dana, a subotom od 8 do 12 sati. Dovoljno je nzvati broj 098/177-8385. Vaše je samo da nazovete, ostalo će napraviti Sanela i Tomislav.

Samouslužna praonica rublja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »