Bravo i hvala svima….ama baš svima!!!

Autor: DK

Možda smo pogriješili i sami propustili napisati koliko je nezaposlenih osoba zaposleno u Komunalcu, Tekiji, Domu zdravlja, školama kao asistenti u nastavi, razvojnim agencijama – ne samo županijskoj, Ustanovi za upraljanje zaštićenim područjem Požeško-slavonske županije, Kazalištu, vrtićima, gradskim upravama, malim, srednjim i velikim tvrtkama…

I zato, baš zato i iz brojnih razloga bravo za župana i njegove zamjenike, bravo za gradonačelnike i njihove zamjenike, bravo za načelnike općina, bravo za ravnatelje ustanova i institucija, bravo za direktore naših malih, srednjih i velikih tvrtki, bravo svima znanima i neznanima koji daju svoj veliki doprinos u zapošljavanju.

Zaista svima treba iskazati poštovanje i zahvalnost na velikom doprinosu svojim sredinama. Da vas je i više takvih daleko bi bio manji egzodus iseljavanja iz naše Slavonije – drage nam Zlatne Požeške kotline. Daleko bi manji broj mladih obitelji tražio svoju egzistenciju i koricu kruha u dalekoj tuđini i pod tuđim suncem.

Ali ipak, što se tiče imená i prezimená zasigurno postoje zamjerke (na koje ćemo ovaj puta zažmiriti ali samo na jedno oko) jer su se zapošljavale i supruge, šogori, kumovi, bliski prijatelji, politički (ne)istomišljenici dužnosnika, gradonačelnika i njihovih zamjenika, načelnika općina, novinara i ne znamo koga sve ne,  preko ili bez natječaja… No, bez obzira na to sve najbitnije je da se ljudi zapošljavaju i ne razmišljaju o iseljavanju iako jako dobro plaćeni pro – Frankfurtski mediji i istomišljenici to priželjkuju uživajući i likujući u devastaciji – kako demografskoj i moralnoj, tako i gospodarskoj, drage nam Zlatne Požeške kotline.

Davno je zapisano „Vi farizeji čistite čašu i zdjelu izvana, a iznutra ste puni grabeža i zloće. Nerazumni! Nije li onaj koji je načinio vanjštinu načinio i nutrinu?“,

I zato je velika vjerojatnost da će ova tema dobiti i svoj daljnji nastavak kako bi naši čitatelji imali bolju sliku i saznanja tko je (čiji je) imenom i prezimenom gdje i kada zaposlen. Pa nek se zan i ova i ona strana kako nitko ne bi bio uskraćen za onu pravu informaciju.

Foto: Ilustracija

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: