Požega.eu

Branko Polić napisao i otpjevao navijačku pjesmu NK Svačić iz Starog Slatinika, a Pleterničke mažoretkinje uveličale proslavu prvaka lige /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Branko Polić napisao i otpjevao navijačku pjesmu NK Svačić iz Starog Slatinika, a Pleterničke mažoretkinje uveličale proslavu prvaka lige /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Branko Polić napisao i otpjevao navijačku pjesmu NK Svačić iz Starog Slatinika, a Pleterničke mažoretkinje uveličale proslavu prvaka lige /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko TopićNogometni klub Svačić iz Staroga Slatinikau susjednoj Brodsko-posavskoj županiji utakmicom protiv Dinama iz Vidovaca  i pobjedom od 6: 1, postao je prvak Međužupanijske lige Slav.Brod -Požega i plasiraoi se u viši rang tj. Treću ligu. Oni će sada igrati sa Đakovo, Valpovom, Slavonijom, Slavijom, Županjom, Oriovcem, a vjerojatno i Marsonijom. Važno je napomenuti da je ovo najveći uspjeh kluba koji jedini u ovom rangu nije niti grad,  a niti općina.

Proslavu povijesnog plasmana su ukrasile Pleterničke mažoretkinje koje uskoro idu u Španjolsku na Eurokup  gdje će predstavljati našu zemlju.

Za tu prigodu nastala je navijačka pjesma, odnosno himna NK Svačića koju je napisao , uglazbio i otpjevao trener i poznati glazbenik Branko Polić iz Pleternice.

Ona nosi naziv Šildi ,šildi šildi daj, a izvevši je uživo na ovoj utakmici Branko Polić, viši trener nogometa i glazbenik, pobrao je simpatije i dugotrajan pljesak više stotina posjetitelja.

Pjesmu je napisao i skladao Branko Polić, prateći vokal bila je glazbena diva Marija Ticl, klavijature svirao Mario Ivanović, te gitaru Željko Romić, a snimljena je u studiju Takt u Vidovcima ton-majstora Ivice Bumba. Polić je najavio snimanje himne koju je posvetio NK Mladost iz Jakačine Male.

-Uz prijatelja i trenera Maria Tadića, ekipu u svlačionici i povrijeđene igrače izvan svlačionice, agilnu i razumnu upravu kluba na čelu sa predsjednikom Goranom Blatančićem, tajnikom Krunom Prskalo, te školom nogometa na čelu sa  Mirom Buljanom ovaj klub ima budućnost, pogotovo što su i stariji pioniri prvaci, te su dobili medalje i pehar – kazao je Polić.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.