Branko Polić napisao i otpjevao navijačku pjesmu NK Svačić iz Starog Slatinika, a Pleterničke mažoretkinje uveličale proslavu prvaka lige /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Nogometni klub Svačić iz Staroga Slatinikau susjednoj Brodsko-posavskoj županiji utakmicom protiv Dinama iz Vidovaca  i pobjedom od 6: 1, postao je prvak Međužupanijske lige Slav.Brod -Požega i plasiraoi se u viši rang tj. Treću ligu. Oni će sada igrati sa Đakovo, Valpovom, Slavonijom, Slavijom, Županjom, Oriovcem, a vjerojatno i Marsonijom. Važno je napomenuti da je ovo najveći uspjeh kluba koji jedini u ovom rangu nije niti grad,  a niti općina.

Proslavu povijesnog plasmana su ukrasile Pleterničke mažoretkinje koje uskoro idu u Španjolsku na Eurokup  gdje će predstavljati našu zemlju.

Za tu prigodu nastala je navijačka pjesma, odnosno himna NK Svačića koju je napisao , uglazbio i otpjevao trener i poznati glazbenik Branko Polić iz Pleternice.

Ona nosi naziv Šildi ,šildi šildi daj, a izvevši je uživo na ovoj utakmici Branko Polić, viši trener nogometa i glazbenik, pobrao je simpatije i dugotrajan pljesak više stotina posjetitelja.

Pjesmu je napisao i skladao Branko Polić, prateći vokal bila je glazbena diva Marija Ticl, klavijature svirao Mario Ivanović, te gitaru Željko Romić, a snimljena je u studiju Takt u Vidovcima ton-majstora Ivice Bumba. Polić je najavio snimanje himne koju je posvetio NK Mladost iz Jakačine Male.

-Uz prijatelja i trenera Maria Tadića, ekipu u svlačionici i povrijeđene igrače izvan svlačionice, agilnu i razumnu upravu kluba na čelu sa predsjednikom Goranom Blatančićem, tajnikom Krunom Prskalo, te školom nogometa na čelu sa  Mirom Buljanom ovaj klub ima budućnost, pogotovo što su i stariji pioniri prvaci, te su dobili medalje i pehar – kazao je Polić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88