Branko Bertelović i nadalje predsjednik, a potpredsjednici Denis Milošević i Hrvoje Korov

Autor: Jelenko Topić

Redovnu izbornu skupštinu održao je Lovački savez Požeško-slavonske županije, a kao gost nazočio je Ivica Budor, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza.

Podnijeta su i prihvaćena izvješća o radu tijekom protekle godine. Broj lovaca je ostao na razini prethodnih godina, Požežani su ponovo bili domaćini Državnog prvenstva u lovnom streljaštvu, a najavljen je daljnji nastavak ulaganja na strelište u Bzenici u suradnji sa Gradom Pleternicom. Kroz izvješća obuhvaćene su brojne aktivnosti počevši od izobrazbe kadrova, lovnog streljaštva, kinologije do humanitarnih aktivnosti, organiziranja lovačkih manifestacija i unapređenja lovstva.

Izabran je Izvršni odbor od šest članova, za predsjednika je ponovo izabran Branko Bertelović, potpredsjednike Denis Milošević i Hrvoje Korov, dok će delegati za skupštinu HLS-a biti Bertelović, Milošević i Damir Grujić.

Tijekom rasprave bilo je riječi o rješavanju šteta na prometnicama i poljoprivredi, potrebi stažiranja nakon položenog lovačkog ispita, pomlađivanje lovačkih redova i drugom.Predsjednik HLS-a  Ivica Budor pozdravio je skup, čestitao na izboru, te govorio o aktualnostima u našem lovstvu, ponajviše o problematici šteta na poljoprivrednim površinama. Dosadašnji potpredsjednik požeškog saveza Božidar Terzić nakon dugogodišnjih aktivnosti i sudjelovanju u radu županijskog i državnog lovačkog saveza odustao je od svih funkcija u lovstvu, te mu je uručen poklon.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek