Božićno druženje u Kaptolu (foto)

Autor: Požega.EU

KAPTOL – Župljani župe Kaptol okupili su se na blagdan sv. Stjepana u Domu DVD-a na tradicionalno božićno druženje koje je imalo karitativni karakter. Zahvaljujući brojnim sponzorima prodavana je tombola i piće od kojih je prihod bio namijenjen za potrebite u župi.

Na početku druženja sve nazočne je pozdravio župnik Josip Klarić. On je podsjetio da je Božić obiteljski blagdan i blagdan radosti te da u tom ozračju je i ovo druženje jer je i župa jedna velika obitelj. Zahvalio je svima koji su se odazvali i upotpunili kulturno-umjetnički program.

  Na druženju je nastupilo kulturno umjetničko društvo „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“, Češka beseda uz glazbenu pratnju Gorana Hruške, Mali župski zbor pod vodstvom Ljubice Maljur, Veliki župski zbor uz glazbenu pratnju Valentine Šmitpeter, a pod vodstvom Josipa Prajza. Oni su otpjevali božićne pjesme. Kao solisti nastupili su još Monika Jurić, Jacinta, Ana i Klara Lisec, Antun i Marijana Nitraj, Lea Klinčić, Petra Pranjić, Anita Kalauz, Marija Ljubica Nosić i Dora Marija Marić. Dio njih glazbom je pratio Andrej Zeba.

Nakon predstave župnik je zahvalio svima koji su omogućili da se druženje održi, kako svojim donacijama tako i svojim trudom i vremenom.

no images were found

Više iz kategorije