Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
VINA NA OCJENI

Bonavita dodijelila tri velika zlata kutjevačkim vinarima - dva vinima Perak i jedno OPG Šag

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Bonavita dodijelila tri velika zlata kutjevačkim vinarima - dva vinima Perak i jedno OPG Šag Požega.eu | Bonavita dodijelila tri velika zlata kutjevačkim vinarima - dva vinima Perak i jedno OPG Šag

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Općina Trnava u đakovačkom kraju organizirala je 37. Bonavitu, tradicionalnu turističko-ugostiteljsku manifestaciju koja okuplja najbolje vinare Slavonije i Baranje. Pristigla su 132 uzorka kvalitetnih i vrhunskih vina kojima su nakon ocjenjivanja dodijeljene zlatne, srebrne i brončane diplome. Uz priznanja, pehari su uručeni šampionu Bonavite, te dobitnicima posebne kategorije velikih zlata.
Treba istaknuti kako su čak tri od četiri velika zlata osvojili kutjevački vinari: Ivica Perak (Perak d.o.o.) za svoja vina Graševina - izborna berba 2022. i 2023., te Zdravko Šag (OPG Šag) za Graševinu - izborna berba 2023. Veliko je to priznanje, ne samo za spomenute vinare nego i za Kutjevačko vinogorje koje je i ovim nagradama dokazalo vrhunsku kvalitetu proizvoda koji su u samom vrhu hrvatske vinske ponude.
Na tom poznatom ocjenjivanju s područja Požeštine sudjelovali su Podrumarstvo Milković iz Pleternice, OPG Šag, Perak d. o. o. , Kutjevo d. d. i Obrt Ceco.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo