Bogatiji smo za 25 majstora u 11 zanimanja /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – Još jedna generacija majstora, njih 25 u 11 zanimanja primila je majstorske diplome koje su kroz svoje dodatno usavršavanje zaslužili. Diplome je dobilo šest automehaničara, jedan frizer, jedan zidar, pet kuhara, pet elektorinstalatera te po jedan klesar, autoserviser, natkonobar, elektromehaničar i automehaničar i dva autolimara.

Na svečanosti dodjele diploma bili su uz predstavnike Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, njenog predsjednika Antu Bilobrka i predsjednika Udruženja obrtnika Milu Golića između ostalih zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović, zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha i zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić.

Diplome su primili autoelektričar Ivan BELJO iz Pleternice – Bresnice, autolimari Tomislav GAŠPAROVIĆ iz Eminovaca, Tomislav PAJESTKA iz Milanluga, Mario TAJZLER iz Pleternice te automehaničari, Dario BUŠLJETA iz Pakraca Dario BORBAŠ iz Golog brda, Mario BOŠNJAK iz Ašikovaca, Ivica FRANIĆ iz Deževaca, Antun MATIŠIĆ iz Trenkova i Josip TIČAK iz Velike. Majstorske diplome su primili i elektorinstalateri, Dragan BAJIĆ iz Požege, Stjepan ENGELMAN iz Kunovaca, Mato LIVAKOVIĆ iz Gradca, Ivica MATIJEVIĆ IVICA iz Vidovaca, Danijel PETROVIĆ iz Sesveta te elektromehaničar Goran MATIČEVIĆ iz Dervišage. Frizerka Ivana GRGIĆ također je primila majstorsku diplomu te četiri kuhara,  Jasmina LEKIĆ iz Nove Gradiške, Martina MALJIĆ iz Šumetlice kod Cernika, Filip PEIĆ iz Požege i Manuela ŠENHOLD iz Pakraca. Majstorsku diplomu je primio i zidar Ivan RAJIĆ iz Požege, klesar Mićo RADMANOVIĆ iz Vukovara, autoserviser Boris BOGDANOVIĆ iz Batrine pokraj Nove Kapele natkonobar Fabijan BUŠIĆ iz Rokovaca pokraj Vinkovaca. 

/Foto: D. Mirković/

 

 

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot