Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Bogat Trodnevni Program U Gradskoj Knjižnici Požega

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Bogat Trodnevni Program U Gradskoj Knjižnici Požega Požega.eu | Bogat Trodnevni Program U Gradskoj Knjižnici Požega

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Najmasovnija nacionalna manifestacija koja promiče knjigu i čitanje Noć knjige održat će se četiri dana, od 22. do 25. travnja, s čak više od 1200 programa i akcija u 250 gradova diljem Hrvatske. Bogat trodnevni program pripremila je i Gradska knjižnica Požega.

U Noći knjige sudjeluje 150 narodnih knjižnica, više od stotinu knjižara, antikvarijata i nakladnika, 300 škola, vrtića, fakulteta i drugih ustanova kao i kazališta, mjesnih odbora, učeničkih domova, domova za starije osobe, kulturnih centara, pisaca, umjetnika i drugih kreativaca.

Noć knjige ove godine propitkuje slobodu i knjigu kao prostor slobode, što je i tema mnogih događanja tijekom trajanja manifestacije. Sudionići će se slobodom baviti u čitavoj lepezi njezinih mogućih interpretacija – od cenzure i autocenzure do kritičkog mišljenja i pjesničke slobode. Zaštitno lice Noći knjige je suvremeni lakrdijaš Perica, kojeg je utjelovio glumac Igor Baksa, a organizator Noći knjige priredili su i seriju promotivno poučnih videa Perica lak na peru, svakom nađe pravu mjeru! koji se mogu pratiti na društvenim mrežama manifestacija, pa pratite tih mreža mogu uživati ​​u Peričinim vragolijama i dijalozima sa stožernim piscima hrvatske književnosti.

https://www.youtube.com/embed/qd_Z2pPnPOc?feature=oembed Raznolikim sadržajima i programima 22., 23. i 25. travnja i Gradska knjižnica Požega obilježava Noć knjige. Osim cjelodnevnih akcija čitanja, pisanja, učenja i zabave na svim odjelima Knjižnice, u petak, 22. 4., u ponedjeljak, 25. 4., od 8 sati do 21 sat te u subotu, 23. 4., od 17 sati do 22 sata na ovogodišnjoj te manifestaciji u tvojoj Knjižnici očekuju i zanimljive aktivnosti za djecu i mlade, četiri književna susreta, kao i izložbeni, plesni i glazbeni program te kviz.Posjeti web stranicu i iz bogatog trodnevnog programa požeškog središta kulture izaberi nešto za sebe!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo