Boćari Raše pobjednici veličkog turnira, a Mala Velika drugoplasirana /FOTO/

Autor: DK

VELIKA – Boćarski klub Mala Velika u povodu Dana općine organizirao je na vlastitim terenima tradicionalni 26. Boćarski turnir „Velika 2018.“ koji je ove godine okupio 12 momčadi od Istre i Zagreba, te kontinentalnog dijela naše zemlje. To su Mitnica(Vukovar), Raša, Voltino i Borac(oba Zagreb), Smrik (Golobrci), Otkos 10(Grubišno Polje),  Belišće, Brlićka 2007. (Slavonski Brod),  Doljani(Orahovica), te domaćini.

Na početku turnira pozdravne riječi sudionicima uputio je Stipo Bulaja, predsjednik veličkog kluba, a početnim bacanjem boće otvorio ga je načelnik općine Velika Vlado Boban uz čiju potporu se organizira natjecanje.

-Hvala ovom klubu i njegovim čelnicima na dobroj organizaciji turnira, te plodnom radu, a vama gostima zahvala za dolazak u Veliku i želim sportsku sreću – kazao je u ovoj prigodi Vlado Boban.

Ekipe su bile raspoređene u tri skupine, a u pojedinačnim natjecanjima boćari su odmjerili snage kroz valjanje u krug i izbijanje bulina.

Nakon cjelodnevnog natjecanja i prijateljskog druženja proglašeni su pobjednici, te su četiri momčadi dobile pehare za ekipni plasman i dva pojedinca.

Prva je ekipa Raše, drugi su domaćini Mala Velika, a slijede zagrebačke momčadi Voltino i Borac, dok su najbolje pojedince dali Mitnica i Belišće.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: