BMW-ov naked malenog obujma stiže 2016. godine

BMW-ov naked malenog obujma stiže 2016. godine

Motocikli malenog obujma sve su traženija roba. Taj trend koji diktira azijsko tržište polako zahvaća i Europu gdje iz dana u dan možemo naći sve više modela takvih dvokotača. Japanci su dobro odradilidomaću zadaću pa upravo oni dominiraju kada su u pitanju motocikli s agregatima ispod 600 ccm. Onaj tko im jedino trenutno tu ima s čime konkurirati je KTM jer Triumph još uvijek nije dovršio svoje najavljene mališane. Kasno pali i europski lider BMW Motorrad koji tek sada ulazi u borbu za dio kolača u ovom segmentu…

BMW Motorrad i Indijski TVS lani su sklopili partnerstvo koje će uroditi motociklima čiji će obujam biti manji od 500 ccm. Dok će se u Aziji ti dvokotači prodavati pod TVS značkom na tržištima koja su BMW-u važna nosit će njegove oznake. Za sada je poznato kako su u planu maleni enduro i naked od kojih će prvi na tržište upravo ovaj posljednji i to kroz dvoje godine.

Prema aktualnim pričama MW-ov naked malenog obujma pokretat će jednocilindarski agregat obujma 300 ccm što znači da će konkurirati Kawasakijevim, Yamahinim i Hondinim motociklima istog obujma.

 

izvor:automotoportal

0 Comment

Send a Comment