BMW-ov motocikl nije kriv za dugotrajnu erekciju

Autor: R.K.

ewf34g5hSigurno se sjećate priče o Amerikancu koji je tužio BMW Motorrad zbog konstantne erekcije koju je dobio nakon vožnje na svojem BMW-u K1100RS. Dvadeset mjeseci agonije koju je on proživljavao završilo je sudu u parnici kojom je on od Nijemaca i Corbin-Pacifica tražio odštetu za fizičke i psihičke boli, troškove liječenja i izgubljene plaće. Sudski epilog ovih je dana došao do svojeg kraja u kojem je Henry Wolf ostao kratkih rukava…

Henry Wolf tužio je 2012. godine BMW Motorrad i proizvođača sjedala Corbin-Pacific zbog dugotrajne erekcije kuju je navodno dobio nakon četiri sata duge vožnje na svojem BMW-u K1100RS. Iako je 54-godišnji Wolf tvrdio kako je sjedalo u kombinaciji s vibracijama dvokotača krivac za to njegova tužba je odbačena zbog premalo utemeljenih dokaza.

Iako je sudac James J. McBride prihvatio svjedočenje urologa Dr. Jacka McAnincha prema kojem je prijapizam doista postojao predsjedavajući vrhovnog suda u San Franciscu odbacio je svjedočenje neurologa Dr. Jonathana Rutchika prema kojem je do erekcije moglo doći uslijed vibracija dvokotača. U prilog BMW-u i Corbin-Pacificu išli su iskazi bivšeg i sadašnjeg vlasnika tog motocikla koji s njime nemaju ili nisu imali nikakvih sličnih problema.

izvor: automotoportal

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »