BIZimpact II – Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice

Autor: Požega.EU

DSC_0265 (Small)POŽEGA – Danas je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi održana prezentaciju elektroničkih alata za savjetovanje u sklopu projekta “Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II”.

Ministarstvo poduzetništva i obrta pokreće ovakav način kominikacije kako bi se putem izravnog kontakta upoznao s ključnim problemima u poslovanju poslovnih subjekata te mogućim načinima olakšavanja poslovanja. Osnovni ciljevi izrade aplikacije su: unapređenje komunikacije i dijaloga između ministarstva i poduzetnika, prikupljanje mišljenja poduzetnika te njihovo korištenje prilikom izrade novih propisa i politika na području malog i srednjeg poduzetnišva.

U sklopu konferencije u Požegi predstavljene su mogućnosti elektroničkih aplikacija za informiranje i savjetovanje malih i srednjih poduzetnika, koje se razvijaju u sklopu projekta. Putem aplikacija poduzetnici će po prvi put moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjena postojećih zakona i propisa te na taj način sudjelovati u njihovom kreiranju.

Projekt je predstavio voditelj projektnog tima Dr. Ricardo Pinto a o ulozi malog i srednjeg poduzetništva u izradi novih zakona govorio je prof. Colin Kirkpatrick, stručnjak za procjenu učinaka propisa.

O elektroničkim aplikacijama za malo i srednje poduzetništvo i zainteresiranu javnost govorio je Hrvoje Renka, iz BIZimpacta nakon čega su se sudionici uključili u raspravu.

U listopadu će biti predstavljena i aktivna aplikacija kada se planira veliko nacionalno predstavljanje. O svemu će sve informacije biti na web stranicama Ministarstva malog i srednjeg poduzetništva.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot