Bivši SDP-ovci Ivan Vlahović i Ivica Nikolić glavne uzdanice Bandićeve Stranke rada i solidarnosti u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji

Autor: DK

POŽEGA – Bitku možete dobiti bez pješadije, ali, figurativno rečeno, rat ne možete. Zato ćemo pokriti cijelu Hrvatsku s članstvom Stranke rada i solidarnosti. Ekipu u Požegi vodit će Ivan Vlahović , a na županijskoj razini Ivica Nikolić. Radit ćemo cijelo ljeto i cijelu jesen i do tada imati organizacije u svim gradovima – najavio je Milan Bandić, predsjednik Stranke rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 na osnivačkoj skupštini za grad Požegu.

Za potpredsjednike gradske organizacije grada Požege su izabrani Stipo Barukčić i Vedran Zdelar. Članovi predsjedništva su Danka Tolić i Danijel Petrunić. Izabran je i Gradski odbor u kojem su Zdenka Srdarević, Igor Đimoti, Anto Filipović i Dražen Bradić.

– Uvjeren sam da će Ivan Vlahović donijeti novi vjetar u leđa u Požegi. Izbori su kod mene 365 dana u godini. Treba raditi 365 dana po 16 sati nakon čega dobijete pet mandata zaredom i pet mandata u Saboru. Zato ću se kandidirati za hrvatskog premijera jer Hrvatskoj treba čovjek koji ima znanje i viziju, snagu i odlučnost i koji će okupiti sve što diše i gmiže za boljitak hrvatskog čovjeka. Stranka rada i solidarnosti novi je pečat Požegi i županiji. Sva iskustva iz grada Zagreba želim prenijeti na Požegu i cijelu Hrvatsku gdje ljudi žive 2-3 puta teže nego u Zagrebu. Stopa nezaposlenosti u Zagrebu je šest, a u Hrvatskoj 17 posto. Hrvatska treba strategiju ravnomjernog razvitka – dodao je Bandić.

Ivan Vlahović, predsjednik požeške Stranke rada i solidarnosti – Bandić Milan 365

Ivan Vlahović, do prije dva mjeseca član požeškog SDP-a, kaže kako je osnivanje Stranke rada i solidarsnosti u Požegi bilo nužno zbog teške situacije u Slavoniji gdje radna mjesta ne smiju biti privilegija, nego pravo svakog čovjeka. Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić 365 Udruzi MI koja je osnovana prije 19 godina donirala je 1,5 tonu potrepština najavljeno je i da će grad Zagreb pomoći sufinancirati pola hladnog pogona te udruge.

Na skupu su bili nazočni uz članove i simpatizere stranke predsjednik požeškog HDZ-a Darko Puljašić, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Nino Smolčić, predsjednik požeškog HSS-a Predrag Livak i dr.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: