Bivši HDZ-ov čelnik kandidat HDSSB-a za načelnika općine Čaglin

Autor: D.K.

POŽEGA / ČAGLIN – Na predstojećim prijevremenim lokalnim izborima za načelnika općine Čaglin i Općinsko vijeće i HDSSB će imati svog kandidata. Na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije te strane, dr. Dražen Đurović predstavio je Žarka Nemečeka, kao osobu koja će biti kandidat za načelničko mjesto.

Žarko Nemeček (Small)

Žarko Nemeček, HDSSB-ov kandidat za općinskog načelnika

Podsjetimo, Žarko Nemeček je na prošlim lokalnim izborima, 2013. godine, bio HDZ-ov kandidat za općinskog načelnika gdje je u drugom krugu dobio 43,94% glasova dok je njegov protukandidat dobio 52,25%. Budući da nije postao općinski načelnik postao je Općinski vijećnik ispred HDZ-a sve do raspuštanja vijeća nakon čega je izbačen iz te stranke zbog, kako doznajemo, stranačkog neposluha.

Kandidat za zamjenika općinskog načelnika je Danijel Fridrich koji naglašava kako se angažirao jer želi pomoći razvoju čaglinskog kraja.

Na konferenciji za novinare Nemeček je obrazložio zašto se ponovno prihvatio kandidature, ali i koji su to problemi koje bi po njemu trebalo žurno riješiti kako bi se čaglinski kraj, što se očekuje da će o tome više govoriti u kampanji.

Više iz kategorije