Bivša predsjednica Skupštine PSŽ Mirela Mezak pristupila Hrvatskoj konzervativnoj stranci

Autor: Požega.EU

POŽEGA / ŠIBENIK –  Bliski suradnici bivše predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević prošle su godine osnovali Hrvatsku konzervativnu stranku kojoj je u subotu, 17.siječnja, potpisivanjem pristupnice pristupila i gospođa  Ruža Tomašić, aktualna zastupnica u EU parlamentu.

Osnivanjem nove političke konzervativne stranke dolazi i do preslagivanja na političkoj sceni u Požeško-slavonskoj županiji. Bivša predsjednica Skupštine dr.sc. Mirela Mezak također se priključila toj stranci te će u buduće kao zastupnica u Skupštini djelovati kao članica HKS-a.

Očekuje se osnivanje odbora za gradove Požegu i Pleternicu i podružnice za PSŽ do kraja veljače za što je brigu i odgovornost preuzeo član predsjedništva i koordinator Hrvatske konzervativne stranke za Požeško-slavonsku županiju Branko Polić.

Da se novoosnovana stranka užurbano počinje pripremati za parlamentarne izbore dokaz je održavanja prvog Općeg sabora HKS-a, 21.ožujka u Zagrebu kojem će prethoditi sjednica Glavnog odbora stranke 28.veljače u Sibinju, pokraj Slavonskog Broda. U toj općini će kao domaćin biti aktualni načelnik Josip Pavić koji je uvijek rame uz rame i veliki oslonac Ruži Tomašić koja na njega uvijek može računati.

(Foto: HKS i B.P.) 

Više iz kategorije