Biskup Škvorčević čestitao novom franjevačkom provincijalu, dosadašnjem požeškom gvardijanu fra Milanu Krišti!

Autor: Biskupija PZ

Požeški biskup Antun Škvorčević uputio je čestitku fra Milanu Krišti, novoizabranom provincijalu  Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metodu. Čestitku prenosimo u cijelosti.

» Poštovani fra Milane!

         Obradovala me vijest da su Vam braća okupljena na kapitul u Rovinju iskazala povjerenje te Vas izabrala za provincijalnog ministra Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda u Zagrebu. Radost mi je tim veća što na spomenutu službu dolazite kao gvardijan iz franjevačkog samostana u Požegi, kao župnik Župe Duha Svetoga u Požegi i povjerenik Požeške biskupije za Bogu posvećene osobe. Od srca Vam čestitam!

Zahvaljujem Vam za sve dobro koje ste učinili u Požegi vršeći navedena poslanja, te molim da služba koju preuzimate bude popraćena Božjom pomoću i svjetlom Duha Svetoga, kako biste uz materijalnu obnovu teško oštećenih franjevačkih zdanja u nedavnome zagrebačkom potresu mogli voditi braću putem trajne obnove u duhu Franjine karizme.

Radujem se našoj novoj suradnji, te Vas uz izraze osobitog poštovanja srdačno u Gospodinu pozdravljam.«

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88