BESPLATAN KONCERT U ČETVRTAK: „Fijaker“za slavlje „Mama Mie“ i „Dolce Vita“

Autor: Jelenko Topić

DVA POZNATA POŽEŠKA UGOSTITELJSKA OBJEKTA SLAVE ROĐENDAN

POŽEGA – Jedna od najpoznatijih požeških picerija „Mama Mia“, te slastičarnica „Dolce Vita“, smještene u Pješačkoj zoni Požege, slave u četvrtak 19. srpnja rođendane, a za tu prigodu priređuju na lokaciji od suda i Poslovnog centra u 21 sat   veliki koncert za svoje sugrađane kada će nastupiti poznati tamburaški sastav „Fijaker“ iz Osijeka.

blank-Proteklo je deset godina od početka rada picerije i šest godina od otvaranja „Dolce Vita“ te našim vjernim gostima i posjetiteljima tih objekata darujemo koncert kao ugodnu i zabavnu ljetnu večer u njihovom gradu – kaže nam Vlado Drežnjak,vlasnik navedenih objekata koji posluju u sastavu tvrtki „Ugostiteljstvo Drežnjak“ i „Drežnjak“ doo, a zapošljavaju između 20 i 30 radnika.

Ulaz na koncert se ne naplaćuje čime se poduzetnička obitelj Drežnjak želi zahvaliti svojim gostima i posjetiteljima, a očekuju podosta prijatelja i poslovnih partnera s kojima surađuju kroz sve ove godine. Uz besplatan ulaz za posjetitelje pripremaju niz iznenađenja kao što su degustacija vina Markota, kave Vladorena, piva itd.

blankOba objekta su obiteljski poduzetnički posao, a dakako imaju i dosta planova među kojima je prvi slijedeći otvaranje još jedna slastičarnice na atraktivnoj lokaciji u gradu Požegi.

Vrsni osječki tamburaši „Fijaker“ objavili su tri albuma sa nizom hitova među kojima su najpoznatiji „Kuća mala kuća sirotana“, „Kao vjetri sjeverni“, “Od života sve mi uzmite“, „Najljepši miraz“, „Par koraka od meraka“, „Kuma“ i druge, a posebno su se proslavili objavom najljepših lovačkih pjesama sa ovih prostora. Više puta su nastupali u ovom kraju uključujući Festival „Zlatni glas zlatne doline“ izvođenjem pjesme „Četrdeset jeseni“. Osebujnim načinom odijevanja, kvalitetom svirke i pjesme plijene pozornost publike koja ih rado sluša i sve njihove nastupe podari dobrom posjetom, te nagradi veselim pljeskom. Tako će sigurno biti i ovog četvrtka u Požegi.

blank

Foto: FB

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića