Bernardić iznošenjem neistina obmanjuje javnost: “Umjesto rasprave o činjenicama koje su dobro poznate on iznosi potpune izmišljotine”

Autor: D.K.

Prof. dr. sc. Željko Glavić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ- a osvrnuo se na sinoćnje gostovanje na HTV-u i navodnog čelnika opozicije Davora Bernardića za kojeg kaže kako je nezrelo i neozbiljno pokušao je po tko zna koji put obmanuti javnost izmišljenim neistinama, bez ikakvih valjanih argumenata.

-Umjesto rasprave o činjenicama koje su dobro poznate, iznosio je potpune izmišljotine o navodnim  raspravama na sastancima Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskom saboru o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista besramno obmanjivanje građana na temi koja zahtjeva posebnu ozbiljnost – navodi u priopćenju predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a prof. Željko Glavić nastavljajući kako je poznato da se gospodin Bernardić na početku krize zbog epidemije pridružio onima koji su banalizirali ozbiljnost situacije.

Vlada RH od prvog dana, zajedno s vodećim epidemiolozima i predstavnicima struke poduzela je odgovarajuće mjere kojima su spašene stotine života naših građana, sačuvan zdravstveni sustav i ublažene ekonomske posljedice. Pravovremena reakcija Hrvatske vlade i odgovorno ponašanje građana rezultirali su pobjedom nad virusom u vrlo ranoj fazi, što nam prizna cijeli svijet, valjda svi osim gospodina Bernardića – nastavlja Željko Glavić dodajući kako je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da gospodin Bernardić niti među biračima svoje stranke SDP-a  nije među prva tri političara.

-Sigurni smo da je Bernardić na dobrom putu da, uz ovakve neodgovorne i neozbiljne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nedorastao statusu  kandidata za premijera – zaključio je prof. dr. sc. Željko Glavić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88