„BEKTEŠKE LJETNE NOĆI“: Tri večeri zabave uz glazbe, sportske sadržaje i domaće delicije

DVIJE VEČERI SVIRA GRUPA „FORTUNA“, TE U SUBOTU „LORD“

BEKTEŽ – Tri posljednja dana ovog tjedna u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bektež u tome će se mjestu po drugi puta održati zabavno-gastronomska priredba Bekteške ljetne noći čime ona ulazi u tradiciju. Pokrovitelj je grad Kutjevo, a suorganizatori ostale udruge u Bektežu. Sve će se održavati na otvorenom prostoru pokraj vatrogasnog spremišta i malonogometmog igrališta od četvrtka 12.  zaključno sa subotom 14. srpnja i to uvečer iza 20 sati.

Prvoga dana u četvrtak 12. srpnja je Noć vatrogasaca i malonogometni turnir kada će biti organizirane različite vatrogasne igrice i druženje uz domaće specijalitete i svirku grupe Fortuna pod vodstvom Gorana Jugovića.

-Petak je predviđen za udruge ovog mjesta. Noć bekteških udruga će proteći u njihovom predstavljanju i to Lovačkog društva „Strijela“, sportskog ribolovnog društva Bektež i KUD Bektež pri čemu će ribiči spravljati specijalitete od riječne ribe, lovci delicije od mesa divljači, a sve će to biti začinjeno nastupom folkloraša i pjevača KUD Bektež i naravno grupe Fortuna – kazao nam je Mato Ramić, predsjednik DVD Bektež i dodao da će tu večer biti i turnir u beli.

U subotu je Noć plesa i zabave uz zabavnu grupu Lord pod vodstvom Slavka Marića, a sve tri dana Bektežani pripremaju niz domaćih specijaliteta po prigodnim cijenama za posjetitelje.

Kroz ove dane najavljeno je lijepo i ugodno vrijeme tako da su Bekteške ljetne noći prilika za opuštanje i dobru zabavu uz odabrana jela i napitke.

 

 

0 Comment