Bajkeri kupili zemljište na kojemu dobrovoljno grade klupske prostorije

Autor: Jelenko Topić

DSC_0495POŽEGA – Uz svoje redovne aktivnosti kao što su moto-susreti, gostovanja kod drugih klubova i slično članovi Moto kluba „Independent“ iz Požege svakog vikenda dobrovoljnim radnim akcijama grade klupske prostorije u Eminovcima. Klub ima 36 članova od kojih dio živi izvan požeškog kraja, a na ove akcije u pravilu subotom, ih se odaziva oko 12.

Predsjednik Moto kluba “Independent” Ivan Kuprešak Iko u razgovoru s našim novinarom Jelenkom Topićem

-Prije četiri godine smo vlastitim novcem kupili zemljište u Eminovcima udaljeno nekoliko stotina metara od prometnice Požega-Jakšić, 2013. godine smo to ogradili dobrovoljnim radom, a nasuli smo oko 200 četvornih metara zemljišta koje je bilo podvodno – kaže predsjednik kluba Ivan Kuprešak Iko i dodaje da su od Hrvatskih šuma kupili višemetricu crnog bora, te izrezali kod svoga člana Ivice Blima u Bankovcima. Autoprijevoz Kelić iz Vesele im je pomogao u prijevozu te građe, a također prijevoznik Mile Golić iz Požege pomogao im je u nabavci građevinskog materijala da bi u ožujku ove godine izgradili temelje i betonsku plohu na kojoj sada od tih drvenih oblica grade klupske prostorije. Potporu im je dala i općina Velika, a najavljeno je da će pomoći jakšićka općina na čijem području se gradi objekt. Oni ovdje troše novac od svojih članarina, ali i daju novčane priloge za materijal kako bi objekt čim prije podigli i završili radove.

Složna ekipa „Independenta“ ovdje dosta radi, ali se i dobro zabavljaju jer su klapa spremna za rad i opuštanje.

-Za izgradnju koristimo i dio novca prikupljenog na moto-susretima, kupili smo crijep, pa planiramo do kraja godine objekt staviti pod krov – nastavlja Kuprešak dodajući da su nabavili prozore i vrata koje će uskoro ugraditi, a za njihova druženja lokacija je pogodna jer su tu po strani tj. izvan naselja tako da nikome ne smetaju

Uz objekt, kojega će koristiti za opuštanje i druženje članovi kluba i njihovi prijatelji, kao i dragi im posjetitelji, planiraju urediti natkrivenu terasu, a sve bi dovršili i otvorili do moto-susreta iduće godine.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot