Autoklub Požega zaokružio „Pomoć na cesti“, a provodi niz preventivno-promidžbenih aktivnosti /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

ČLANARINOM VOZAČI DOBIJU NIZ POGODNOSTI KAO ŠTO SU PRIJEVOZ U SLUČAJU KVARA VOZILA, IZMJENE GUMA ITD.

POŽEGA – Autoklub Požega proteklu je godinu imao niz aktivnosti za svoje redovne članove putem članarine Hrvatskom autoklubu (HAK), a zahvaljujući dobroj suradnji sa Policijskom upravom Požeško-slavonskom i osnovnim školama proveli su niz preventivno-promidžbenih aktivnosti. Tako su na početku školske godine darivali reflektirajućim prslucima prvašiće pakračkih škola. O radu Autokluba je na godišnjoj skupštini govorio predsjednik Marijan Babić istakavši da su nabavili kamion za vučnu službu čime su potpuno kompletirali usluge „Pomoć na cesti“ namijenjene vozačima motornih vozila na području županije.

Potporu za kupovinu tog vozila dali su HAK i grad Požega. Za potrebe te službe uposlili su vozača-automehaničara koji je zbog obiteljskih razloga odselio, pa sada traže novog čovjeka.

-Sve aktivnosti usmjerene su na povećanje broja članova kako bi imali još veću potporu HAK- a kao središnje udruge na državnoj razini- ističe Marijan Babić i dodaje da kroz plaćanje članarine vozači dobivaju niz pogodnosti počevši od povoljne kupovine dijelova, opreme i raznih proizvoda, pa do povoljnije nabavke goriva za vozilo, prijevoza u slučaju kvara vozila, izmjena guma itd.

Na skupu je dugogodišnji predsjednik Nadzornog odbora Autokluba i saborski zastupnik Zdravko Ronko istakao dobro gospodarenje sredstvima u udruzi što je usmjereno na ulaganja i pomoć članstvu.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: