Autobus sa imenom vetovačkog nogometnog kluba Graševina krstarit će našim i europskim “drumovima”

Autor: Jelenko Topić

Više stotina posjetitelja tradicionalne gastronomsko-turističke priredbe Vetovačko Vincelovo s velikim je iznenađenjem vidjelo u središtu Vetova veliki moderan turistički autobus na kojemu je ogroman natpis HNK Graševina, te grb ovog kluba.

-Partnerstvom sa tvrtkom Arriva (u sklopu koje djeluje nekadašnji požeški APP) njihov autobus koristit će naš klub za prijevoz na prvenstvene utakmice Druge županijske lige od ovog proljeća, no taj isti autobus oni će koristiti za svoje brojne turističke vožnje i izlete po cestama širom naše zemlje i u inozemstvu – kazao nam je predsjednik ovog kluba znakovitog imena Deni Pavić.

Kako smo saznali ova tvrtka želi imati pozitivan utjecaj na razvoj lokalne zajednice što se eto odražava i kroz ovu međusobnu suradnju Arrive i HNK Graševina iz Vetova.

U svakom slučaju originalna i zanimljiva ideja jer nigdje nema nogometnog kluba koji nosi ime ponajbolje bijele sorte grožđa, ali i jednog od vrhunskih vina kontinentalne Hrvatske, posebice Kutjevačkog vinogorja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek