Astrom naletio na Toyotu kod skretanja za Jaguplije: Više osoba prevezeno u bolnicu /FOTO/

Autor: D.K.

Iza 10 sati Između Brestovca i Skenderovaca, kod skretanja za Jaguplije, došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila Opel Astre daruvarskih i Toyote požeškig regisztarskih osoba.

Prema prvim informacijama vozač Astre kretao se iz pravca Orljavca prema Brestovcu. U jednom trenutku u neposrednoj blizini skretanja za Jaguplije nije svladao blaži zavoj te je zahvatio bankinu zaplesao na cesti i prešao na suprotni kolnički trak. U tom trenutku mu je ususret dolazilo vozila Toyota s kojim se gotovo izravno Astra sudarila. Od siline udarca Astra je završila na oranici. U svim vozilima su se aktivirali zračni jastuci.

Cesta je zatvorena za promet između Brostovca i Orljavca. Na intervenciji su bili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, DVD Brestovac koji su pružali pomoć unesrećenima do dolaska medicinske pomoći. Ozlijeđene osobe su prevezene vozilima Hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu.

Po dovršetku policijskog očevida biti će poznati detalji i uzrok prometne nesreće.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88