Antonio opet sjajan: Deset kilometara u Ljubljani istrčao 14.-i u konkurenciji 2800 trkača

Autor: D.K.

a1LJUBLJANA / POŽEGA – U konkurenciji od 2800 trkača u Ljubljani Brestovčanin, koji dolazi sve svakim danom do sve zapaženijih rezultata, Antonio Đurčević osvojio je 14. mjesto. Radi se o natjecanju na 10 kilometara na kojem je bila jaka konkurencija na koju je Antonio odgovorio na najbolje mogući način.

-Protekli sam vikend bio u Sloveniji, u Ljubljani na natjecanju na 10 kilometara. Završio sam 14. od 2800 natjecatelja. Trebalo mi je 35:09 minuta za 10 km. Iskreno, nisam zadovoljan sa sobom ali bit će bolje s vremenom – rekao je Antonio koji se zahvalio svim ljudima iz atletskog kluba Požega koji su mu pružili strasnu potporu.

Dakako da je Antonio uputio i zahvalu svojim roditeljima koji su mu uvijek potpora i kako sam kaže bez kojih kojih ništa ne bi bilo moguće.

-Zahvaljujem se i svojim trenerima Dariju Lediću i Hrvoju Jagetiću koji se stvarno jako trudio oko mene. Bez njih ne bih uspio. Mogu samo reći da ću još napornije trenirati – dodao je Antonio.

Osim Antonija među natjecateljima je nastupilo 20-ak Požežaniki i Požežana iz požeške Škole trčanja. Hrvoje Jagetić i Darijo Ledić istrčali su maraton, polaznici Škole trčanja polumaraton, a pridružili su im se i veterani Vinko Pisarović i Marijan Brus.

Škola trčanja Požega

Polaznici Škole trčanja, Požega na 21. Ljubljanskom maratonu (foto: Facebook)

Što reći o uspjesima mladog i perspektivnog sportaša Antonija Đurčevića? Treba mu pomoći i omogućiti kako bi postizao što bolje rezultate i time pronosio svoj kraj diljem Hrvatske ali i u drugim zemljama u kojima nastupi.

Antonio Đurčević

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: