Alilovački vatrogasci bez intervencija u 2019. godini- naglasak na vježbe i preventivni rad

Autor: Jelenko Topić

Sa ukupno 151 članova Dobrovoljno vatrogasno društvo Alilovci je među najbrojnijima u svome kraju. Od toga je 59 izvršujućih, 22 članova podmlatka, te 55 podupirajućih. Na redovnoj 37. izvještajnoj skupštini šest članova primilo je diplome nakon završenog osposobljavanja za zvanja u vatrogastvu.

Sudionike skupštine pozdravio je predsjednik DVD Alilovci Ivan Kmetić, a izvještaj o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva podnio je tajnik Igor Ciganović.

-Tijekom protekle godine nismo imali intervencija, pa smo naglasak u radu stavili na vježbe, preventivne aktivnosti i održavanje opreme – kazao je Igor Ciganović i dodao da su tri njihove ekipe sudjelovale na općinskom vatrogasnom natjecanju u Kaptolu, te sve tri osvojile prva mjesta, dok je muška ekipa sa vatrogasnom traktorskom cisternom postala prvak Požeško-slavonske županije. Uz to sudjelovali su na združenoj vježbi Vatrogasnog centra Kaptol, organizirali dežurstva tijekom ljetnih mjeseci za vrijeme žetve, te se uključili u sva zbivanja toga kraja.

Sudionici skupštine usvojili su izvješća i donijeli plan rad za ovu kalendarsku godinu koji obuhvaća niz aktivnosti ponajprije na provođenju obuka i osposobljavanja, preventivu, vježbe i drugo.

Rad skupštine pozdravio je načelnik kaptolačke općine Mile Pavičić pohvalivši rad ovog društva, te zahvalio na dobroj suradnji sa svim strukturama toga kraja, a najavio je daljnju potporu u radu.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: