Aktivnosti kroz izlete, druženja, sportske aktivnosti i pjevački zbor (FOTO)

Autor: Jelenko Topić

BRESTOVAC – Gotovo 150 članova Matice umirovljenika „Orljava“ u Brestovcu provelo je u prošloj godini brojne aktivnosti kao što su izleti u Daruvarske toplice, sportska natjecanja na turnirima i županijskim susretima, nastup pjevačkog zbora na državnom festivalu umirovljeničkih pjevačkih skupina  gdje su predstavljali Požeško-slavonsku županiju, te niz nastupa na folklornim priredbama, druženjima i zabavnim večerima- kazala je Marija Pešut u izvješću o radu ove udruge na godišnjoj izvještajnoj skupštini.

Slično se planira i za iduću godinu i to izleti u Kopački Rit i Daruvarske toplice, njegovanje tradicija uz značajne datume i blagdane,  te sudjelovanje na pjevačkim smotrama i sportskim susretima.

Tomo Vrhovac, predsjednik Općinskog vijeća Brestovca

Predsjednik Matice umirovljenika „Orljava“ Vladimir Grgić posebno ističe potporu općine Brestovac tako da je nabavljena oprema za pjevački zbor.

-Imali ste dosta aktivnosti uz skromna sredstva, a općina će vam i nadalje pomagati – kazao je u pozdravnoj riječi skupštinarima Tomo Vrhovac, predsjednik Općinskog vijeća Brestovca. Rad je pozdravio i Stjepan Marković, predsjednik umirovljeničke udruge općine Jakšić.

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

-Unazad četiri godine imate velike pomake u radu, rezultati su vidljivi svakodnevno, a uključujete se i u sve aktivnosti na razini županije-istakao je Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Sudionici skupštine i gosti nastavili su zajedničko druženje u dvorani brestovačkog Vatrogasnog doma, a nastupila je glazbena skupina „Gold“.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: