Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

AKTIVNI KUTJEVAČKI LOVCI-STRIJELCI: Vitrine pune pehara – ne znaju za poraz

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | AKTIVNI KUTJEVAČKI LOVCI-STRIJELCI: Vitrine pune  pehara – ne znaju za poraz Požega.eu | AKTIVNI KUTJEVAČKI LOVCI-STRIJELCI: Vitrine pune  pehara – ne znaju za poraz

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Rijetko se koja lovačka udruga na području Požeško-slavonske županije može pohvaliti svojim strijelcima kao što je to slučaj sa Slavoncem iz Kutjeva. Oni su višestruki prvaci Požeško-slavonske županije u lovnom streljaštvu, a zapažen dio članova kutjevačke ekipe nastupa za županijsku momčad na regionalnim i državnim natjecanjima.


-Streljačka ekipa je u našem društvu formirana 2007. godine, a od 2012. djelujemo u sadašnjoj postavi – kaže predsjednik Slavonca Ivica Pospišil. Teško je nabrojati natjecanja gdje su osvojili prva mjesta jer je jako puno, a vitrine unutar kutjevačkog lovačkog doma potpuno su popunjene. Tako su poznati sa streljačkih natjecanja od Zagreba i Podravine do Iloka, a često ih pozivaju tako da se ne mogu odazvati na sve pozive.


Tu momčad uz Pospišila još čine Željko Starčević, koji je voditelj ekipe, te Petar Miloš, Krešimir Šebalj, Petar Bošnjak i Kristijan Špeljak, a po potrebi se kao zamjene uključuje još nekoliko lovaca Slavonca.


Potporu dobrom radu i izvrsnim rezultatima strijelaca Slavonca daje Grad Kutjevo, pa će u ovoj godini nabaviti prsluke i trenirke za članove ekipe.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo