Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

(FOTO-VIDEO) Agronom u Pleternici otvorio svoj 80. Agro centar: „Uložili smo više od 10 milijuna eura u ovu investiciju“

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Agronom u Pleternici otvorio svoj 80. Agro centar: „Uložili smo više od 10 milijuna eura u ovu investiciju“

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović


Tvrtka Agronom d.o.o. iz Požege otvorila je još jedan Agro centar i to u Pleternici, na adresi Ante Starčevića 33, a koji se nalazi uz postojeće silose i druge objekte. Radi se o financijski velikoj investiciji vrijednoj više od 10 milijuna eura koja je zaokružena uz maloprodajni prostor sa skladištem sirovina te silosima.


Uz predsjednika Uprave tvrtke Agronom Darka Aračića na svečanosti otvorenja objekta bili su i brojni kupci te požeško-slavonska županica Antonija Jozić i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.


Darko Aračić, predsjednik Uprave Agronoma d.o.o. u svom obraćanju naglasio je kako je ta tvrtka unatad nekoliko godina investirala više od 25 milijuna eura te ne planiraju stati sa širenjem poslovanja tvrtke. Otvorenjem Agro centra u Pleternici bilježi se 80. maloprodaja u sustavu Agronoma.


Riječi pozdrava i zahvale uputila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.


O tome da su poduzetnici u gradu Pleternici prioritet nešto više je rekla gradonačelnica Marija Šarić, pozdravljajući financijska ulaganja na području grada čime se podiže kvaliteta življenja.


Županica Antonija Jozić nije skrivala veliko zadovoljstvo koja se kroz sjećanja vratila na početke razgovora o mogućim ulaganjima Agronoma u Pleternici koja su se kao planirana i ostvarila i rezultirala, kako je rekla sa 53 novozaposlena radnika.


Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo