„AGRO PARTY“ 24. KOLOVOZA U VENJU: Druženje, predavanja, tamburaši i milenijska fotografija

Ugostiteljski objekt restoran sa prenoćištem „Akademija graševine“ smješten u Venju broj 2 pokraj Kutjeva bit će u subotu 24. ovog mjeseca poslijepodne, točnije od 16 sati, domaćin zanimljivog događanja, koji će okupiti poljodjelce, te poduzetnike i gospodarstvenike iz oblasti agrara. Od proljeća taj poznati objekt radi u sastavu tvrtke „Good food“ iz Požege vlasnika dugogodišnjeg ugostitelja Anđelka Ledića.

Toga dana u kaptolačkom kraju se održava Natjecanje orača Požeško-slavonske županije tako da će veliki sudionika i posjetitelja nakon proglašenja pobjednika poći sa traktorima i vozilima u na ovaj susret u Venje.

-Od 17 sati imat ćemo zanimljiva, korisna i kratka predavanja o ulaganjima u poljoprivredu uz potporu europskih fondova, te o zaštiti biljaka o čemu će govoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, dok će ljudi iz Croatia osiguranja predstaviti svoje police namijenjene poljoprivrednicima, voćarima i vinogradarima ovog kraja – kazao nam je Anđelko Ledić

Tu pripremaju snimanje zajedničke milenijske fotografije svih sudionika, tako da je poželjno da dođu sa traktorima jer ima dosta prostora za njihovo parkiranje.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu ove gastronomske kuće nastupit će tamburaški  sastav „Paori“ pa je ovo prilika za ugodno i korisno druženje.

Anđelko Ledić je inače predsjednik Udruge kuhara Požeško-slavonske županije , široj javnosti poznat po dugogodišnjoj TV emisiji „Anđeoska kuhinja“ emitiranoj na desetak televizija, a zajedno sa suprugom Radom, otvorio je u Njemačkoj ulici broj 11 u Požegi ugostiteljstvo „Bistro Ledić“.

0 Comment