Adventsko druženje ispred požeškog Studentskog doma: Blagdanski ugođaj uz glazbu, fritule i kuhano vino /FOTO/

Autor: Leon Tomić

Studentice i studenti, korisnici Studentskog doma u Požegi, uz tamošnje zaposlenike i rukovodstvo zasukali su rukave i dali svoj doprinos kako bi im bio što ljepši blagdanski ugođaj. Okitili su veliki bor, ukrasili okoliš ispred doma želeći u što ljepšem ugođaju provesti blagdanske dane i dočekati najradosniji blagdan Božića. U pomoć su priskočili i oni studenti koji nisu korisnici doma ali studiraju na požeškom Veleučilištu.

Gotovo da nitko od studenata u danima pred Božić neće biti u domu svi su se potrudili da bude što ljepše blagdansko ozračje u gradu u kojem borave za vrijeme školovanja. Svojim aktivnostima dali su svoj veliki doprinos tome.

Nakon onog radnog dijela, čišćenja, uređenja i kićenja uslijedila je prigodna zabava za sve studente. Zaposlenici Studentskog doma u suradnji sa Studentskim zborom organizirao je cijeli program i pobrinuo se da svi provedu ugodne trenutke u zajedništvu i druženju. Nitko nije ostao žedan niti gladan. Gastronomska ponuda je bila raznolika tako je za svakog pojedinca bilo po nešto. Svi su uživali u kuhanom vinu, svježim lepinjama i naravno fritulama.

Za dobar adventski ugođaj i Božićnu atmosferu pobrinuo se DJ. Sve u ponudi bilo je potpuno besplatno za svakog studenta. Takva vrsta druženja potvrda je da se uz dobru organizaciju može postići puno toga!

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek