Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ADVENT U POŽEGI: Otvorenje klizališta i nastup Brune Oberan Bošković i Big Banda

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Početak bogatog adventskog programa u Požegi  koji će trajati od 2. prosinca do 7. siječnja 2024. godine, obilježio je nastup glazbenika Big Banda i Brune Oberan Bošković te otvorenje klizališta. Nekoliko stotina okupljenih na lokaciji Parka Pod gradom i bivšeg atletskog stadiona pozdravili su Ferdinand Troha, zamjenik požeško-slavonske županice i dr.sc. Željko Glavić, gradonačelnik Požege, koji je i otvorio manifestaciju.


U programu su nastupili najmlađi uzrast plesača Umjetničke organizacije Plesne radionice Ilijane, članovi Plesnog studija Marine Mihelčić, nastupom na ledu klizališta, te Gradska straža Požega.


Iz nekoliko adventskih kućica širio se miris kuhanog vina i pečenih kobasica. Posjetitelji su uživali u prigodnoj gastronomskoj ponudi. Bila je gastronomska ponuda za sve uzraste.


Najmlađe posjetitelji posebno je razveselio sv. Nikola čije su zajedničke fotografije roditelji ponijeli snimljene na svojim mobitelima.


Po onome što se moglo vidjeti na otvorenju Adventa u Požegi, organizator, Turistička zajednica grada Požege je napravila dobar posao. Posjetitelji su svojim kućama otišli ispunjeni blagdanskim raspoloženjem.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.