Advent u bećarskom šoru: Nezaboravna večer uz nastup članova Zavičajnog KUD-a Rama i Tamburaškog sastava Zlatna dolina te „logističku“ potporu vatrogasaca /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Božić nam je pred samim vratima koji se blagdanski ugođaj osjeća na gotovo svakom koraku. Tako je bilo sinoć i u Pleternici, u Bećarskom šoru koji je postao okupljalište brojnih posjetitelja u prigodi predblagdanskih dana. Svaka adventska subota na poseban se način obilježavala.

Ove su subote predblagdanskom ugođaju svoj poseban doprinos dali članovi Zavičajnog KUD-a Rama iz Pleternice, pripadnici dobrovoljno vatrogasnih društava s područja grada Pleternice kao i brojni drugi izlagači različitih domaćih i drugih  proizvoda.

Uz nastupe Ramaca za cjelovečernji glazbeni ugođaj pobrinuli su se tamburaši Zlatna dolina s kojima je zapjevao i gost večeri Fabijan Kovačević iz Novske koji se predstavio u ovogodišnjem Supertalentu Nove TV.

Dok su Ramci na jednoj strani Bećarskog šora pekli uštipke i nudili posjetiteljima i druge svoje tradicijske proizvode vatrogasci su pekli kobasice i slaninu. Nitko nije mogao ostati gladan niti žedan. Vinarija Markota i ove je subote u ponudu stavula kuhano vino kojemu je mogao malo tko odoljeti.

Slobodno se može reći da je bilo za svakoga po nešto, a ono najljepše je bila kada se zaigralo kolo koje je postajalo sve veće.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek