“Advent s legendama” u Velikoj (foto galerija)

Autor: D.K.

VELIKA – Šesti puta za redom tamburaški sastav “Veličke legnede” organizirale su adventski koncert, ovoga puta humanitarnog karaktera koji će prihod biti usmjeren Općoj županijskoj bolnici Požega Odjelu laringologije. “Advent s  legendama” prelazi u tradiciju, a organizacije je iz godine u godinu na sve većoj razini.

Tomislav Galić, voditelj TS Veličke legende i glavni organizator adventskog koncerta.

-Veličke legende šesti put organiziraju Adventski koncert koji je humanitarnog karaktera. Pridružili smo se našim kolegama iz TS Bisernica koji također organiziraju humanitarni koncert idući tjedan u Požegi. I mi se pridružujemo donaciji za Odjel laringologije u požeškoj bolnici jer želimo u tome biti uspješni kao i naše kolege iz Bisernice. Uvjereni smo da ćemo na ovom koncertu skupiti dovoljnu količinu novca kako bi se što bolje moglo pomoći požeškoj bolnici u kupnji potrebnog aparata. Večeras nastupaju Veličke legende, a kao uvertira će biti kroz cjelovečernji program mlade tamburašice „Hrvatice“ što je jedno osvježenje, nastupit će i TS Posegana i Zlatne strune iz Našica – rekao je Tomislav Galić, voditelj TS Veličke legende koji je i glavni organizator adventskog koncerta.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot