Aduti turističke ponude pet županija kroz pregled na internetu

Autor: Jelenko Topić

Promjene trendova u putovanjima nametnuli su potrebu drugačijeg pristupa turizmu, pa je pokrenuta internetska platforma slavonia.travel.hr, kroz  koju se zajednički predstavljaju najjači turistički aduti Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Eno-gastro ponuda, gostoljubivost, dva parka prirode, rijeke, bogate šume, aktivni odmor, dvorci, kurije, utvrde, muzeji, opušten način života…, Slavonija je pravi izbor za sve one koji žele putovati u vremenima u kojima se vodi računa o utrošku novca i još se uvijek pazi na socijalnu distancu, no – s druge stane – želi se uživati u slobodi koju putovanja pružaju.

-Ta platforma potencijalnom gostu pruža ključne informacije o našoj jedinstvenoj destinaciji koju svakako treba osjetiti, okusiti i upoznati. Kao klaster proteklih godina zajednički provodimo promotivne aktivnosti, no u digitalno vrijeme ova je komunikacijska platforma iznimno važno mjesto za inspiraciju za putovanje i informaciju o destinaciji Slavonija – ističe u klasteru Slavonija.

Znajući da turistički proizvod ne poznaje administrativne granice, pokušali su odgovoriti što taj prostor veže, što ga ujedinjuje i koji je zajednički nazivnik”. Traži se zeleno, ekološki očuvano, neotkriveno, turistički „nepotrošeno” i iskreno, a vezano uz aktualnu situaciju važna je sigurnost i odredišta bez gužvi. Prostranstva Slavonije u tom kontekstu savršeno odgovaraju na te zahtjeve.

Slavonia.Travel ima dvije dimenzije – destinacijsku i proizvodnu, a arhitektura i dizajn su jednostavni, pa se korisnici bez problema kreću po svim njenim sadržajima i segmentima. Platforma nadograđuje, a ne zamjenjuje postojeće internetske stranice županijskih turističkih zajednica, detaljni sadržaji, servisne i druge informacije i dalje su na tim stranicama.

-Primarna funkcija ove platforme je pozitivan utjecaj na prve  tri faze procesa odluke krajnjeg korisnika o putovanju – inspiracija, razmatranje, odabir destinacije. A za daljnje korake na tom putu, putovanje, itinerer…, korisnik i dalje koristi postojeće stranice – naglašava Hrabren Suknaić, direktor S.T.A.R. Digitala, agencije koja je autor projekta slavonia.travel.hr.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88