Rukometni turnir “Požeški dječaci 2016.” (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Danas i sutra odigrava se Rukometni turnir “Požeški dječaci 2016.” u organizaciji Športskog društva Lopta i rukometnog kluba Požega u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”. Tim povodom okupili su se mladi rukometaši rođeni 2002. godine i mlađi koji će u dva dana pokazati svoje rukometno znanje koji su došli iz Slavonskog Broda, Davora, Valpova, Vinkovaca, Čazme, Bjelovara, Đakova, Siska, Našica, Osijeka, Daruvara, a nastupit će i domaća momčad iz Požege.

Generalni pokrovitelj turnira je Grad Požega, a mlade igrače i njihove trenere prigodnim je riječima pozdravio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

-Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas i zaželjeti dobrodošlicu u gradu Požegi. Želim vam puno dobrog rukometa, puno lijepih trenutaka i sportskog zadovoljstva na ovom turniru. Nadam se da ćete pronaći dovoljno izazova i motiva da nakon ovog turnira još više radite da bi ste dogodine pokazali svoj napredak i postignuće – rekao je gradonačelnik Neferović.

Na Rukometnom turniru natječe se 14 ekipa iz 13  klubova kojim odazivom organizator može biti zadovoljan s obzirom na situaciju.

-Mi nismo bili četiri godine nigdje na turniru, ali uvijek imamo prijatelja koji nam hoće doći. Ove godine planiramo i mi otići na nekoliko turnira tako da vjerujem kako ćemo to nagodinu podići na jednu višu razinu i opet se približiti onim brojkama iz prijašnjih godina od 16, 17 ekipa, a nagodinu se nadamo i međunarodnom karakteru turnira – rekao je organizator turnira Hrvoje Jurković Jura.

Mladi rukometaši natjecat će se za prva tri mjesta, te pozicije najboljeg igrača, strijelca i golmana. Proglašenje najboljih održat će se 24, ožujka u 18,00 sati.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: