Visoki časnici i dočasnici HV-a na prijemu kod požeško-slavonskog župana Tomaševića

Autor: DK

POŽEGA – U Velikoj županijskoj vijećnici požeško-slavonski župan Alojz Tomašević primio je, svoje donedavne radne kolege, visoke časnike i dočasnike Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske koji borave u radnom posjetu Požegi odnosno požeškoj Vojarni 123. brigade.

-Zapovjedništvo za potporu Hrvatske vojske zaduženo je opsluživati sve vojarne i učilišta i sva skladišta koja se nalaze na području RH. Djelatnici u tom zapovjedništvu su iz cijele Hrvatske, svi su sudionici Domovinskog rata koji su bili u raznim postrojbama od 1. gardijske brigade i drugih brigada pa i 123. Mi obilazimo sve županije upoznajemo župane i one glavne i temeljne zadaće županija. Mi pokušavamo pomoći onoliko koliko možemo, a posebno u bilo kojim nepogodama, požarima, polavama i sl. Mi smo glavna logistika hrvatske vojske – rekao je brigadir Ivica Komljen koji se zahvalio županu na odvojenom vremenu i što ih je primio i ako župan ali i kao umirovljeni general.

Prema riječima brigadira Komljena često su časnici iz Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske u Požegi koja se želi sačuvati ali i oplemeniti vodeći da se i zaposli što više djelatnika prema mogućnostima i standardima HV-a.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

-Nalazimo se u Županijskoj vijećnici u prostoru 260 godina stare zgrade, a prvi spomen na našu županiju je iz davne 1210. godine. To je 806 godina stara županija, a nadam se da to neće biti zadnje godine jer neki imaju namjere gasiti i paliti. stalno bi netko nešto umanjivao i spajao međutim neće to tako biti i županija će ostati i opstati – uvodno je istakao župan Tomašević koji je sve svoje kolege upoznao kako sa gospodarskim resursima na području županije,a tako i sa svim onim drugim prednostima koje su vidljive i evidentne, od kulture, sporta, školstva i drugih resursa.

Goste je župan upoznao i sa onim važnim projektima koji su od značajne važnosti za županiju, brze ceste do autoputa, izgradnje akumulacije u Kamenskoj i dr.

  

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: