Zabava za sve one koji su 50 i više godina u zajedničkom braku (foto galerija)

Autor: D.K.

POŽEGA – Tradicionalnu proslavu Valentinova i ove je godine organizirao grad Požega i to za one sugrađane koji su u “sretnom” braku 50 i više godina. Proslava u “Sari” okupila je preko 80 bračnih parova koje je ugostio gradonačelnik Požege Vedran Neferović i njegovi zamjenici Mario Pilon i Darko Puljašić uz potporu zamjenika požeško-slavonskog župana Ferdinanda Trohe.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

-Od srca vam svima čestitam 50 i više godina ljubavi i sreće u zajedničkom životu. Zahvaljujem vam na upornosti, mukotrpnom radu i stvaranju svega dobrog što ste ostavili u našem gradu. Vjerujem da će vaš primjer biti dobar pokazatelj i nama mlađima kako se s puno ljubavi i zajedništva može opstati, kako se mogu stvoriti nove vrijednosti u životu. S vjerom da će ovaj grad biti ugodan za život i vama, ali i naraštajima vaših sinova i kćeri, vaših unučadi želim vam da se vidimo i iduće godine zdravi i veseli – istakao je u pozdravnom govoru požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Ferdinand Troha, zamjenik požeško-slavonskog župana

Domaćini su obišli sve svoje goste, rukovali se s njima i pozdravili te nakratko neke saslušali koji su im željeli izreći riječi pohvale i zahvale za tradiciju koju iz godine u godine njeguju.

-Drago mi je da sam danas s vama. Želim vam puno sreće i Božjeg blagoslova te da još puno godina uživate zajedno u svojim obiteljima – rekao je zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha koji se također obratio svim nazočnima, a kasnije sa svima njima i srdačno susreo.

Svojim gostima uz prigodan poklon grad Požega je upriličio i domjenak uz prigodan glazbeni program uz tamburaški sastav “Naša grana”.

/Foto: D.Mirković /

 

 

Više iz kategorije