Zabava za sve one koji su 50 i više godina u zajedničkom braku (foto galerija)

Autor: D.K.

POŽEGA – Tradicionalnu proslavu Valentinova i ove je godine organizirao grad Požega i to za one sugrađane koji su u “sretnom” braku 50 i više godina. Proslava u “Sari” okupila je preko 80 bračnih parova koje je ugostio gradonačelnik Požege Vedran Neferović i njegovi zamjenici Mario Pilon i Darko Puljašić uz potporu zamjenika požeško-slavonskog župana Ferdinanda Trohe.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

-Od srca vam svima čestitam 50 i više godina ljubavi i sreće u zajedničkom životu. Zahvaljujem vam na upornosti, mukotrpnom radu i stvaranju svega dobrog što ste ostavili u našem gradu. Vjerujem da će vaš primjer biti dobar pokazatelj i nama mlađima kako se s puno ljubavi i zajedništva može opstati, kako se mogu stvoriti nove vrijednosti u životu. S vjerom da će ovaj grad biti ugodan za život i vama, ali i naraštajima vaših sinova i kćeri, vaših unučadi želim vam da se vidimo i iduće godine zdravi i veseli – istakao je u pozdravnom govoru požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Ferdinand Troha, zamjenik požeško-slavonskog župana

Domaćini su obišli sve svoje goste, rukovali se s njima i pozdravili te nakratko neke saslušali koji su im željeli izreći riječi pohvale i zahvale za tradiciju koju iz godine u godine njeguju.

-Drago mi je da sam danas s vama. Želim vam puno sreće i Božjeg blagoslova te da još puno godina uživate zajedno u svojim obiteljima – rekao je zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha koji se također obratio svim nazočnima, a kasnije sa svima njima i srdačno susreo.

Svojim gostima uz prigodan poklon grad Požega je upriličio i domjenak uz prigodan glazbeni program uz tamburaški sastav “Naša grana”.

/Foto: D.Mirković /

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot