Policija poziva građane koji znaju nešto više o tučnjavi u kojoj je teško ozljeđen policijski službenik da se jave

Autor: DK

POŽEGA – U jutrošnjem Izvješću kojeg smo primili iz Policijske uprave požeško-slavonske navedeno je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 19 i 21 godinu koji su 13. veljače 2016. godine, oko 4.40 sati, u Požegi, u Ulici Dragutina Lermana, tjelesno napali 28-godišnjaka i 26-godišnjaka (policijskog službenika u civilu van službe). Tom prilikom 28-godišnjak je lakše a 26-godišnjak teško tjelesno ozlijeđen. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Budući da su se u javnosti pojavile i druge informacije u kojima se govori i o drugim pojedinostima oko navedenog slučaja policija u svom priopćenju poziva sve one koji imaju više saznanja o tom slučaju da sve to prijave njima.

Budući da su se u medijima pojavili navodi kao je u događaju od 13. veljače 2016. godine, kada su oko 4.40 sati, u Požegi, u Ulici Dragutina Lermana, tjelesno napadnuti 28-godišnjaka i 26-godišnjak (policijski službenik u civilu van službe), sudjelovao veći broj osoba molimo svjedoke da se u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja jave s korisnim informacijama osobno u Policijsku postaju Požega, ili na telefon 192 – navodi se u priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Ivana Radić.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: