Prvi Poseganin Valentinovski koncert uz goste večeri (foto galerija)

Autor: DK

POŽEGA – Sinoć su u Gradskom kazalištu Požega članovi tamburaškog sastava Posegana oduševili brojne Požežane koji su došli na Valentinovski koncert kojeg su kao takvog po prvi puta organizirali. Iznenađenje je za sve bio Igor Delač koji je bio gost večeri, a za mnoge i gost iznenađenja.

Ivan Karadža, član TS Posegana

-Došli smo na ideju da po prvi puta organiziramo Valentinovski koncert pod nazivom Ljubav to smo mi, kako se i naziva naš drugi singl. Uvjereni smo da će se publici svidjeti, a kao gosta iznenađenja pozvali smo našeg prijatelja Igora Delača te Marija Kovačevića koji će svirati na gitari i Mario Ciglenečki na saksofonu. Izvest ćemo dvadesetak pjesama iz ljubavnog repertoara – rekao nam je prije početka koncerta član TS Posegana Ivan Karadža.

Igor Delač

Doista, kako je i najavljeno kroz gotovo dvosatni koncert uz tamburaše i njihove goste i publika je “prošetala s nizom ljubavnih pjesama” među kojima je svatko mogao pronaći onu najmiliju.

-Više se niti ne osjećam ovdje u Požegi kao gost. Godinama dolazim ovdje. Požega je uz Osijek vrlo važna za moju karijeru što uvijek ističem. Baš sam ovdje u Požegi na festivalima postigao najveće uspjehe što se ne može zaboraviti. Zato sam i došao na ovaj Valentinovski koncert na kojem ću otpjevati nekoliko skladbi, a pjesma Jedan život malo je to je jedna od možda najjačih ljubavnih pjesama koja će biti i ovdje zastupljena – naglasio je Igor Delač.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: