Nogometaši Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca pripremaju se za sezonu s 23 igrača

Autor: Požega.EU

BRODSKI DRENOVAC – Završava zimska stanka i za nogometaše Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca. Trener Ivica Skeledžija sazvao je prvo okupljanjei-prozivku, u nedjelju, 14.veljače u 15 sati, na stadionu Hrvatskih vitezova.

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici Izvršnog odbora kluba zaključeno je da se uspješno provodi preregistracija igrača i da će  treneru Skeledžiji biti na raspolaganju 23 igrača seniorske momčadi. Novih dolazaka neće biti, a trener prve momčadi će tijekom polusezone postupno u prvu momčad uvoditi i neke perspektivne juniore. Pripreme će se do početka prvenstvenog starta 20.ožujka, održavati nekoliko puta tjedno na igralištu u Drenovcu, uz odigravanje prijateljskih pripremnih utakmica s klubovima iz bližeg susjedstva.

Predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivo Matošević i trener Skeledžija složili su se da momčad ne treba opterećivati osvajanjem prvog mjesta nego da je realnost i snaga ove ekipe osvajanje jednog od mjesta u gornjem dijelu   prvenstvene ljestvice, Druge županijske nogometne lige.

Sa startom  prve momčadi i juniorska ekipa Hrvatskog dragovoljca kreće s pripremama. Trener Anto Dražetić u juniorskom pogonu ima oko dvadeset nadarenih mladića od kojih neki naveliko kucaju na vrata prve momčadi. Ovogodišnje očekivanje od juniorske ekipe je osvajanje prvog mjesta, što bi došlo kao potvrda njihove vrijednosti i nadarenosti.

Izvršni odbor Hrvatskog dragovoljca i predsjednik Matošević prihvatili su i poduprli inicijativu o pokretanju rada sa najmlađim uzrastima- početnicima s kojima bi radio trener Josip Bjelobrajdić, Početnici-pioniri za sada ne bi bili uključeni u ligaška natjecanja, nego bi turnirski provjeravali svoje znanje i kvalitete.

Foto: Fb NK Hrvatski dragovoljac, Brodski Drenovac
Tekst: Franjo Memedović  

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot