“Odmaralište” u Baškoj u zakup dosadašnjem korisniku, tvrtki Valis Aurea Baška j.d.o.o

Autor: DK

POŽEGA – Nakon ponovljenog Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora, tvz. Odmarališta, u Baškoj, koji je u vlasništvu grada Požege danas su otvarane pristigle ponude što su obavili članovi Povjerenstva za zakup poslovnih prostora grada Požege na čelu sa predsjednikom Marijom Pilonom.

Mario Pilon, predsjednik Povjerenstva

Uvid u tvz. Odmaralište u Baškoj izvršilo je četvero zainteresiranih strana, a na natječaj su se prijavile samo dvije zainteresirane strane, Valis Aurea Baška j.d.o.o. i Camisa d.o.o. iz Baške, koje se su dostavile dokumentaciju.

Predstavnik tvrtka Camisa d.o.o.

Prilikom utvrđivanja dostave tražene dokumentacije Povjerenstvo je utvrdilo da tvrtka Camisa d.o.o. nije imala jedan od traženih dokumenata, a to je Obavijest o razvrstavanju Hrvatskog zavoda za statistiku, a  propust je i u tome što dokumentacija nije dostavljena na način kako je to navedeno u natječaju, tako da predstavnik tvrtke Camisa d.o.o. nije mogao niti pristupiti licitaciji.

Potpunu dokumentaciju i sve druge tražene uvjete imala je tvrtka Valis Aurea Baška j.d.o.o. koju je zastupao odvjetnik Velimir Galić iz Požege koji je u nastavku provedbe javne licitacije pristupio licitaciji te je izlicitirao minimalan iznos zakupa prostora, tvz. Odmarališta u Baškoj, po cijeni po m² od 50 kuna + PDV što je u ukupnom iznosu 22,035 kuna mjesečno.

Nino Smolčić, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege

Daljnja procedura je da se donese konačna odluka o davanju tog prostora u zakup na 5 godina i 6 mjeseci, što je u konačnici u nadležnosti gradonačelnika grada Požege Vedrana Neferovića.

Na otvaranju ponuda uz članove povjerenstva i novinare bio je nazočan, pretpostavljamo kao promatrač, i predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Nino Smolčić.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: