U prometnoj nesreći u Suklovcima trojica mladića teže ozlijeđena (foto)!?

Autor: D.K.

IMG_5259SULKOVCI – Tri su mladića teže ozlijeđena u prometnoj nesreći u Sulkovcima koja se dogodila, sinoć, u subotu oko 23,30 sati. Kako neslužbeno doznajemo jedan mladić je zadobio ozbiljnije ozljede. Sva trojica su kolima hitne pomoći prevezena u Opću županijsku bolnicu.

Prema riječima očevidaca doznajemo da su se mladići vozili u osobnom vozilu požeških registarskih oznaka marke Opela Vectra iz pravca Pleternice prema Novoj Kapeli. Do prometne nesreće je najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine. Dolaskom u Sulkovce vozač je prema svemu sudeći izgubio nadzor nad vozilom te je udario u čak dva mosta uslijed čega je došlo i do prevrtanja vozila.

Kako bi se unesrećeni izvukli iz vozila morali su intervenirati vatrogasci DVD-a Pleternica koji su u veoma kratkom vremenu došli na mjesto nesreće. Vatrogasci su rezali jedan dio vozila kako bi se mladići izvukli iz vozila kako bi im se pružila potrebna medicinska pomoć i prevezlo ih se u bolnicu.

Cesta je zbog policijskog očevida bila zatvorena za sav promet nešto više od sat i pol nakon čega je promet pušten koji se kod mjesta nesreće odvijao usporeno, jednim kolničkim trakom.

Točan uzrok prometne nesreće biti će poznat nakon dovršetka očevida. Nešto više o ozlijeđenim mladićima pokušat ćemo doznati u Općoj županijskoj bolnici o čemu ćemo naknadno izvijestiti javnost.

Dodano 31.1.2016. u 10,00

Kako doznajemo iz Opće županijske bolnice 30-ogodišnji mladić koji je upravljao vozilom bio je u pijanom stanju. U prometnoj nesreći je zadobio prijelom lijeve natkoljenice i zdjelice. Ima opsežne kontuzije mozga i pluća, a riječ je o ozljedama opasnim za život. Nakon stabiliziranja stanja predviđa se operativni zahvati na nozi. Druga dvojica mladića koja su sudjelovala u prometnoj nesreći su ambulantno liječeni.

 

Više iz kategorije