50-godišnjakinja pronađena mrtva: Sumnja se na nasilnu smrt!

PAVLOVCI – Tek nekoliko sati prije ulaska u novu godinu mještane Pavlovaca je potresla vijest o smrti njihove 50-godišnje sumještanke.

– Živjela s mužem i sinom. Problematična je to obitelj u kojoj je policija već intervenirala. I nekidan su bili kod njih – kažu nam mještani.

Tijelo žene pronađeno je iza 16 sati u obiteljskoj kući, a ne zna se gdje su u tom trenutku bili njezin suprug i sin s kojima je živjela. U selu pričaju da je nesretna žena popila tablete, no drugi tvrde da je riječ o nasilnoj smrti.
Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznato više pojedinosti o ovom tragičnom događaju o kojem će mještani Pavlovaca zasigurno još dugo nagađati. Na mjestu događaja je i zamjenik županijske državne odvjetnice koji preuzima rukovođenje očevidom.

Policija neslužbeno sumnja da je ipak riječ o nasilnoj smrti.

Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice za portal 24sata.hr je izjavio: 

“Obavlili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili. Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini”.

0 Comment