31. generacija džudaša položilo je za KYU pojaseve

Autor: DK

POŽEGA – Još jedna generacija džudaša, njih 24-ero, položili su za KYU pojaseve. Bijelo-žute pojase zaslužno su dobili Dea Pečur , Branimir Banko, Angelica Legac , Šimun Begović, Marko Nekić, Niko Radić, Domagoj Petrović, Ante Begović, Ivan Pavao Laštovica, Ante Knez, Ante Galić, Marko Rožman, Stanko Matković, Claudio Pipinić i Nikola Raguž. Žute pojase dobila je Iva Dokić i Mislav Mandić dok su s žuto-narančastim okitili Marin Sabo, Mislav Mandić, Leon Drašković i Bruno Vuković. Narančasti pojas pripao je Marti Pamuklić, zeleni Moniki Pavličević, a plavi Luki Radiću.

Nakon svečane dodjele diploma slijedila je demonstracija ponekih bacanja iz programa polaganja za naračasti, zeleni i plavi pojas.

Požeški džudaši su bili veoma uspješni u ovoj godini. Dvojica se njih posebno iskazalo na državnim prvenstvima, Luka Radić i Rafael Skeledžić koji su u svojim kategorijama osvojili druga mjesta. Što se tiče osvojenih medalja u 2015. godini požeški su džudaši osvojili su 161 zlatnu, 65 srebrnih i 79 brončanih medalja, što je pokazatelj  mukotrpnog i upornog rada na državnom prvenstvu.

Svim džudašima i dobitnicima pojasa treneri Dane Milobara , Irena Milobara  i Miroslav Mandić uputili su čestitke za predstojeće blagdane i poželjeli da 2016. godina bude još uspješnija.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: